Nov 17, 2008

Story 15november


14/11/08
Petangtu tu line wat aral lak..huhu..time tu tgh chat ngan akak iemaa..chat pasal
Perkara yg berlaku ngan dia ..huhu,,smga sis tabah mghadapi ujian Allah..
Line tlpon kat sni tgh upgrade..so aku tak dpt nak on9 4 line ternet..huhu..
So,mgilaa laa bosan aku..
....................................................................................

15/11/08
pagi2 dalam kol 6.30 bpk aku hntr aku ke muar..coz dlm kol 8pg aku kena g umah menteri beso johor..4 majlis perkhwinan ank’y..dkt jer umah dia ngan umah aku yg kat muar 2..naik mto dah sampai..majlis tu dia wat kat kg halaman menteri besar johor..kat sungai mati..muar..ckg aku pilih dak lowsix ..pas siap2..dlm kol 7.45 bpk n mak aku nak g kebun jap..aku salam r makbpk aku..pas makbpk aku dah g..aku lex je laa nak tgu col 8..skali ..ohmygddddddddddd!!!!!!!!!!!..emm kasut aku ada kat dlm keta .tp keta’y dah tak ada...huhu..eden nak pakai apa nih..aku call bpk aku..boleh please tray later!..arghhhhh..mcm mn nie..aku dah cemas…aku call bst friendz aku..pas dia smpai..nadh,ko pakai jelaa kasut sek..haha..giler per ko syeikha..huhu..aku g r pijam kst jiran sblh..nsb baik leh pakai..kena ngan kaki aku..aku terus dgn misi aku..call bpk aku..tapi tak dpt..huhu..dgn tak selesa pakai kasut org,,rasa nak blik ke sungai kat pulau penarik sungai mati tu..hua3..jd elyana jap..berkaki ayam..wat gempkz skit.msk paper..haha.tp aku tak r b@&@# nak wat mcm tu..dah ada kasut..bersyukur je laaaa..

kat sana kitaorg ada dpt tugas yg kena wat..huhu..just tgk n handle dak ketering/tu laa yg mcm kat restoren bsr /hotel 2..
n setiap org jaga 1meja tetamu.1meja 8org..so bila dah cukup baru dbenarkan makan..huhu.8000 tetamu yg dtg....kitaorg tak byk keje laa.keje duduk n tgk jer.just dpt lah tgk live muka timbalan perdana menteri ngan isterinya,muka menteri besar johor n pengantin laaa..tpi syg tak dpt nak snap pic..just dpt tgkap gmbr tmpt aku duk jer..huhu
tghari tu..hujan mgilaaa lak..lebat..lama gak r..bosan..duduk jer memanjang..tak ada yg best laa.bosan yer time 2…...blik dlm kol 5ptg..kitaorg solat kat msjd brdekatan kat situ..
coz,mmg tak ada keje nak wat..kitaorg semua mkn 2kali..keje tak laaa wat sgt..
blk dr situ…tak smpt rht..makbpk truz bwk aku lik felcra bk..blik sni tak leh nak on9 lak.huh bosan time 2...

p/s:papepun..aku ada dpt pgalaman dr situ..sesuatu yg baruuuu..smga hari esok lbh nice dr hri iniii..huhu

No comments: