Feb 17, 2009

+episode++

Salam,
13feb.malam tu..aku blik felcra...djemput oleh my dad ngan adk boy aku mnaiki savy my bro..kikiki..abg aku save keta kat rumah n bwak mto rxz dia ke jb..sng skit naik moto nak g keje kot..isk,aku tak ske rxz..kata org ..mto nie org beli bwak race jer..ape ape ajelaa..tp abg aku beli just ske..bukan bwk merempit okey..kita tinggalkan citer pasal rxz..skunk aku nak bawa korang berjalan2 ke episode kisah cintaalexanda..ceh,..leh buat novel maa..hero ikmal,heroin kak Erika..amacam..kahkahkah..hmm,masyuukk..gurau2 jer ea mal n kak ika..kalo tak ske..lemparkan senyum sahaja..senyuman itu sedekah..kahkah..sampai umah..lepak2 tgk raja lawak..isk,borink sih raja lawak musim ke3..kmpulan sepah jer okey..dr johor katakn..tp mmg toi r kmpln diaorg mantoppp..dalam kol 11 malam tu abg aku dr jb sampai umah dgn moto rxz dia..smpai2..him say..”jom2 makan kat luar along belanje..”..so,ketaorg 2kereta g laa Bandar labis ..tmpat makan yg aku pergi nie..makanan’y sodap2..tp just mahal ckit ah..smpai umah kol 12malam..aku trus tdoq..

14feb tu pagi2 my friendslove hantr msj..time 2 dia tgh koje..msg la jap ngan dia…time tu aku in car ontwy k segamat.my dad nak btolkn keta dia..kesihatan kereta tak beberapa baik..so,nak g hntr hospital..huhuhu..pastu duk teman abg aku g gunting rambut dia..smpai umah kol 1.30ptg my friends call nak g umah best friends kitaorg. kakak dia tunang..

.kol 2.30 g..sblm kol 2.3o aku online jap..so,smpai sne..aku jmpe r kwn2 lama aku yg dah lme tak jmpe..alhamdulillah majlis pertunangan berjln lancr..smpai umah kol 5ptg…abg aku dah blik..kali ni dia tgalkan rxz dia..n bwk savy dia blik sne..my dad lak dah nak hantr aku balik muar..coz esk’y 15feb(ahad)bpk aku nak g memancing kat kmpg..so,pas mgrib kitaorg g main bolw dlu..kat segamat bolw
(pic nye tak beberpe nak mnarik..chye kureng.nmpk malap)
smpai bengkak jri eden..kikiki..have fun ar.tmpt tu bkak kol 9malam..tp smpai kol 8.45..tak de org langsg..my dad dah jd ahli kat sne..sbb tiap mgu my dad main bowl n aku lak ask kne tgal jer,,almaklum r..duk sngle..bkn duk ngan family..Pkul 11lbih hbs main..trus balik muar..hehe.tak geti penat..
16feb ..malam isnin tu..aku dserang demam..tp isnn aku cbe usaha dtg sek…dengan mke yg pucat..mta berair mcm org nagis..hmm,mmg tak selesa time dlm kelas.nasib baik la ckg tak masuk coz terlibat ngan sukan...mlm tu my friendslove call..dia cakap amik laa mc..dlm kelas nnti suro kwn tolong save note..so,aku berdegil gak nak sek..sbb kdegilan..demam aku mjadi2..penin smacm..bibir pulak kering..sakit..dengan slsme lgi..so,aku call my dad n amik aku bwak blik felcra..so,aku amik mc 2 hri ..dengan bosannya duduk rumah..hmmm..thankz r kat dear..care kat aku..

No comments: