Feb 14, 2009

heheo_O

salam,
++memang penat bulan feb ni dengan sukantra tp nasib baik smua dah selesai++
dengan alunan lagu...kau membuat ku berantakan.. kau membuat ku tak keruan..alamak mnyanyi pulak..huahua..adik eden tgh duk buka lagu tu time aku wat koje nie.nyanyi ler..hehe.
boring laa..eh korang semua nie dah gosok gigi ker time baca blog aku ni..ayo..tak hnsem tak cntk laaa mcm tu..hahaha..tak pe2..lain kali gosok gigi sebelum tido..atau selepas makan..(dr gigi yg tak bertauliah mula membebel)huhu..sje jer laa..tak de story nak mmbebel(hakikatnya ada..tp malas tahap kritikal time nak upld pic)..tak pelaa..lain kali ek syg..hehe..
skunk aku nak manja2 ngan pembaca blog aku yg baik2 nie..korg semua dah makan??..
alolo..tak makan ag..hmm,aku syorkan korang g cari makan..bru la boleh makan..kalo tak cari macam mn nak dapat makan..hayaaa..ini bukan program raja lawak..nak berlawak ok..
ehem..ehem..nak serius...hmm,aku ada msk satu blog seorg mmbe..time tu dia story pasal
seorg pyanyi nasyd..em bekas penyanyi nasyd kumpulan saujana..malas nak mmbebel..korang tgk..laaa nie

hmm,tgk laa name dia tu..sme kan..tapi tak tau laa pulak..pelanduk dua serupa ker..hmm korg fikir..fikirkan laaa..terkejut gak..aku ske ngan lagu nasyd kmpulan diorg..paling popular..sepohon kayu..ingat tak???..korg coment laa.

No comments: