Mar 7, 2009

Dia sudah dMiliki

salam,..

Hadirnya novel yg telah berjaya aku hasilkan tu adalh krn someone yg amat aku hormati...mmg ada kena mengena dengan
jalan cerita kehidupan aku..tapi dalam 100%..only 20% myamai kisah aku..
pengalaman yg ada aku luahkan..tapi aku masih lemah dalam penulisan..banyak
lagi nak kena improve..dr kritikan yg aku dapat..byk yg mgatakan aku msh tak layak
mjadi seorg novelis...sbb tu aku gv up nak bg org baca lg..sbb aku taknak diorg kecewa..bila bc novel aku yg low..maaf laa kepada sesiapa yg nak sgt baca novel tu..ramai yg mintak..tp aku tak dapat nak bg..sbb aku takut aku akn mgecewakan pembaca,,
papepun..cikgu tu dah nak kahwin bulan 3 nie..tahniah sgt2.dalam novel tu pun..aku ada mceritakan ckg tu akan berkahwin..tp akhrnya tetap bersama dengan watak utama..tapi itu dalam novel tu jer..realitinya.
dia sudah dimiliki..dan berbanggalaa aku.kerana dia ingin menjadi seorg abg yg boleh menyelesaikn masalh aku....tme kasih..
Dah cukup bnyk dia bg aku kata2 semangat..dan kata2 tu tak akan aku lupakan..
cukup indah setahun aku berkwn dgn dia..ingt lagi frstm kitaorg mesej 14feb08..
aku mmg tak tahu lgsg dia rupanya dah berpunya..aku enjoy msg ngan dia sbb aku ngan dia ibarat abg dan adk..msg pun "ko aku"..tak pun pgl gne nama..hapy time dia dtg ke sek aku..
itulah last aku berjmpe dgn dia bln 7 thn lepas.paling istmwa bday dia 13july n aku 23jly.kira'y itulah hdiah bday yg paling istwa dr dia..mngenali dia pun byk pgetahuan yg aku dapat..
terima ksh sgt2..Smga bahagia ..^_^

No comments: