Aug 22, 2009

Selamat berpuasa


salam,

frstly,SELAMAT
MENYAMBUT RAMADHAN
semoga bulan puasa ini memberi banyak kekuatan dan kesabaran dalam mengharungi hidup..
di samping aku bersiap sedia menduduki trial STPM.aku pun menanti keputusan peperiksaan penerbit rancangan gred B27 peringkat kedua.huh entah layak ke tak ke peringkat ke tiga..sekaligus peringkat terakhir..anwy,pengalaman di RTM JB dan perbandaraan Iskandar JB
tempat aku time peperiksaan
kat perbandaraan iskandar
tidak akan di lupakan..ofcouse time bersama akak dan abg yang sma2 ngan aku menduduki peperiksaan tu.diorang sporting giler dengan aku...haha lau ingat balik rasa nak ketawa je time jawab soalan objektif tu..soalan gempak beb..huhu..banyak yang nak aku cerita coz dah lama tak online kan.. for akak ima lma yer tak dgr khbr..ikmal ,sofi and semua member2 blogger selamat berpuasa .. Ramadhan ini banyakkan amalan ..







23july..
my best friends..
buat kejutan tuk aku.
thankz feeka,ikha,and maizai
diorg sgup jln kaki dtg umah aku dari sek..and suprise!!!!
hapy birdy for me laaa..huh tak sgka aku dpt kejutan ni buat kali ke 2..
tahun lepas 2008 dr mmber lama aku kat fBk..
2009 dr mmber baru aku kat Muar


teme kacih sgt2..hehe

No comments: