Jul 31, 2010

Kami+pantai= jangan jeles.


  
yahuuuuuuuu.. haha.. ni geng smp aku. syok giler duk lompat kat pantai. almaklum la.. KUIM dekat ngan PANTAI.. jangan jeles taw.. korang2 yg duk  U/K tersorok dekat bandar2 besar tu.. huhu.. 
pas kelas Pengajian Malaysia. si yein ajak kitaorg p makan kat pantai.. kebetulan pulak. aku nak p jumpe adik aku.. nak amik my reca aku tu. hehe. so plan berjalan dalam kul 3.00 petang...2 keta bergerakk.. 
sampai je kedai makan.. kitaorang jela yang tergelak besar.. 
tp...sebelum diorang .terutama budak laki pk bukan2. aku kenalkan lah adik aku ni kepada dak2 ni.. so, dri muka diorg berkerut.. terus bertuka.. haha..
lex la uall.. i single ag. ahaha.. lamaran sorang hamba ni pun. i xtaw nak accp ke tak.. eh2.. stop2..
malas nak citew panjang..
ha, ni kawan2 rpat aku.. diorg ni. group present, group susah payah, group suka hati, group wat memekak, group yang bila cakap . 1kelas senyap. haha,, lagi2 bila pembaca berita tu bersuara..haha (perasan)..tapi semua x satu bilik la...tp tetap berpasukan.. 


mcm xde keje.. kitaorg tangkp gambr cukup2.. mag sampai kul 6ptg lepak kat pantai.. lagi2 main gmes..
yang tak tahan tu.. main pantun2... n teka teki.. memang terbelahak. ketawa tak ingat dunia la tadi..
astafirullah.. huhu.. alhamdulillah.terisi gak ilmu pantun dan teka teki..haha.. biasalah kitaorg semua dri bch ex STPM.
so, yang duk menangkap ni je.. dak Diploma kauseling..hahaha.. akak jie. sabar ek.. nanti sat ag saya uplod gmbr kak jijie taw.. 
hah tu diaa, dah ada kak jie.. haha.. yg tengah2.. pple hitam.. hehe.. banyak ag gambar.. so korang tgk jela kat dalam facebook...  i menaip entry ni pun time ni kul.. 3.15 pagi.... 
xley tdo.. esok takde kelas..... dak2 roomate pun masih memekak.. 
k lahhh.. dah la tu.. nak sambung. nanti2 lah...


wsalam...

2 comments:

bARdbOO said...

wow..ayu nyer d tepi pantai.. =)


jum baca entry terbaru bARdbOO:
Cara mendapatkan buffered earning Nuffnang

NadhZ said...

ni mesti i kan yg ayu (perasan).
haha.. thankz 4 comeg.