Jan 8, 2013

Tesisku ;apa citer?

 
Td pergi hantar tesis bab 1. Huh, beliau mmg buat aku rasa takut. Tapi sekurang2nya berjalan jgk otak aku utk berfikir bila dia aju perbagai soalan. Excly, kat luar sana lagi hebat aku akan berdepan dgn macam2 orang yg bijak berkata2 berbanding aku ni kurang pandai nak berbahas.. aku kena ready lah sebenarnya. Apabila segala yg dah lepas berlaku. Aku jadi sedar yang sbnrya aku byk kna bljr ttg hdp. Sbb dlu aku takut nak hrungi dugaan. Aku malu nak berdepan sbb tak suka dkritik. Tp now, aku sdr dgn kesilapan tu kita bljr n kita tahu kan…. apa yg kita buat msti akan dkritik n dsoal. knpa mcm tu knp cmni... tu lah lumrah hdp.. so, jgn la give up klau org kritik n ktuk kita sbb tu lah proses khdpn kita.. kna thinks positif terlbh dahulu sblm ngtf tu..
huh, aku hrp sgt ,aku dpt stelkan tesis ni dgn JAYAnya.. amin ya rabb
 
 

No comments: