Apr 7, 2009

tRial Muet

salam,
lame'yew tak post blog,..Semalam 6April aku menduduki trial MuEt..
huh cepat'yew masa berlalu..exam MuEt yg sebenar 25April nie..Just W&R jew..Alhamdulillah boleh jwb..Aku ni lemah ckit English..bukan ckit tp banyak...nak dpanjangkan cerita aku tulis mgunakan tulisan besar so byk la ckit nmpk aku mgarang esei tu.3helai mke kertas jwpn...haha..tp oklaa ,tak sgka sblm exam tu aku duk bce artkl pasal computer ..skali keluar soalan pasal..computer and mobile phones.................No better!..what u think?..keluar r gak idea mencurah2..tu jew aku ingat soalannye..coz kertas soalan kena pulang lik..huhu
huh,malu lak rasanyew kwn aku yg stdy kat upnm tu,him bant 5 tu..aku dengan rendah dri'ew ckp just stkt ni dpt bant 3 ujian muet thn lepas.huhu..tp dia dah bg tip ckit..okla tu..mcm ckg pulak duk bg tip kat aku..huhu..tp bgus gak dia ni..semua bahasa dia tau..bahasa jepun,jawa,enth ape lgi.lupa dah aku..huhu..papepun gd luck tuk dia..antara kwn aku yg byk bg nasihat..thankz hfzdn ^_^..
so,11mei nanti exam pertengahan tahun..cepatkan..pastu percubaan StPm..hayaaii..tak sbr nak jwb paper last stpm..huhuhu..nak cepat2 masuk Universiti..Kalo dizinkan Tuhan..aku nak sgt masuk UPM..amik kesusasteraan atau bimbingan dan kauseling..ckg bagi pendapat suro msk Universiti tu..tP tgk laa ada rzki..tp smkin lama byk pulak dugaan mnimpa..of couse dlm sek..mcm2 kna wat..hrp2 ak leh sbr n tabah dgn dugaan tu..
"Ya Allah kau permudahankanlah jalanku untk mdapat kerdhaanmu..semoga aku berjaya dalam mcapai kemenangan dan kejayaan hasil usahaku dr rahmatmu"

2 comments:

azuan said...

Moga2 dapt masuk u k..

nadh said...

thankz azuan..