Aug 29, 2009

cerita 29Aug

salam

adui batuk aku menjadi2..nak stdy pun tak fks..huh..bkn aku je yang batuk..satu fmly batuk..so pagi tadi pergi la klinik keluarga kat labis tu..biasa r doktr ye duk tnye skt apa n sibuk dgn kmptryer..adui tak tahan siut..sakit stu bdn ..lepas g klnk tu bpak aku ronda2 lak kat segamat..sje je nak tgk keta honda idamannya.huhu..mgusya usya honda idmn yer 2.. tp tak buy pun..pas tu g lak kedai prbut ..kdai prbt terpakai.tak buy gak..duk tgk.tp takde yg bknan.


ha ni adk aku..tak macam mke aku pun kan..adk bgsu aku yg ske brgan..hehe.ske gdoh ngan dia..umo bru 14thn..spe2 ngan berknlan sila dail no telefon anda..jejejeje.(dia yg sruh letak pic dia kat sni,myibuk je).sampai umah dalam kul 1..tenghri 2.. fuh panas ..lepak aku atas katil..rasa nak berbke jew..pape pun alhamdulillah walaupun tak sihat masih bertahan sampai la berbke..







sekian
p/s: doakan aku dapat wat terbaik dlm trial exam stpm 2sep..

Aug 27, 2009

Gagal

salam

dukacita yer aku nak bgtw aku gagal peperiksaan penerbit rancangan gred b27 (peringkat ke 2)..uwaaa..sedih gok..tapi apa nak wat tak ada rezeki kat c2. nak menangs air mata drh pun tak gne.kikiki..
anwy kena lah wat terbaik dalam stpm..n jadikan pgalamn itu sbg kenangan yang terindahhhhh.. sekian

Aug 22, 2009

Selamat berpuasa


salam,

frstly,SELAMAT
MENYAMBUT RAMADHAN
semoga bulan puasa ini memberi banyak kekuatan dan kesabaran dalam mengharungi hidup..
di samping aku bersiap sedia menduduki trial STPM.aku pun menanti keputusan peperiksaan penerbit rancangan gred B27 peringkat kedua.huh entah layak ke tak ke peringkat ke tiga..sekaligus peringkat terakhir..anwy,pengalaman di RTM JB dan perbandaraan Iskandar JB
tempat aku time peperiksaan
kat perbandaraan iskandar
tidak akan di lupakan..ofcouse time bersama akak dan abg yang sma2 ngan aku menduduki peperiksaan tu.diorang sporting giler dengan aku...haha lau ingat balik rasa nak ketawa je time jawab soalan objektif tu..soalan gempak beb..huhu..banyak yang nak aku cerita coz dah lama tak online kan.. for akak ima lma yer tak dgr khbr..ikmal ,sofi and semua member2 blogger selamat berpuasa .. Ramadhan ini banyakkan amalan ..







23july..
my best friends..
buat kejutan tuk aku.
thankz feeka,ikha,and maizai
diorg sgup jln kaki dtg umah aku dari sek..and suprise!!!!
hapy birdy for me laaa..huh tak sgka aku dpt kejutan ni buat kali ke 2..
tahun lepas 2008 dr mmber lama aku kat fBk..
2009 dr mmber baru aku kat Muar


teme kacih sgt2..hehe

Aug 4, 2009

Busy

salam,
Dah lama tak post blog..hmm vry bzy now..baru je pas exam PK3..markah kertas soalan pun belum dapat ag n lagi sebulan je nak bersiap sedia untuk trial StPm yang akn bermula pada 4 sep nanti.hrp dapat wat yg terbaik..moga aku dapat buang jauh2 sikap yg negatif and tingkatkan semangat dalam mnuntut ilmu..terus berjuang..hehe
bye,