May 2, 2013

Family Day SMP6



 
 
 
sempat buat family day utk last semester ni.. ehhh sedihnya... betul2 rasa sedih. mcm skjp je kita kenalkan.. sedangkan 3 tahun dah pun berlalu..semoga kita dapat buat family days satu hari nnt yer... good luck korang utk viva esok.. semoga kita buat yang terbaik..

Dulu vs sekarang ( teknologi IT)

 
hello blogersss. skrg ni banyak kan teknologi ict.yg hebat2..
skrg nak komunikasi pun dah xface to face.
sebab ramai gilakan
twiter, blog, facebook, keeksss, instrgm.youtube. and byk lagilah.
sampaikan. dalam sehari tu.. mesti on lah. lau x mcm duk dbawah terpurung ..
dulu ptg2.. keluar dgn kawan ..main softball, badminton, lari lari.
now, petang2. upld gambar. duk dalam rumah.
bdk2 kecil.. dah xmain lompat2.. lari2. pondok2. kahwen2..masak2..
skrg, gilakan i pad. main games. weiii, aku pun xpndai nak masuk2 laman games.
diorg terer ok.. i dont know. bende2 ni. good ke tidak. tp..
cuba fikir2 kan.....

May 1, 2013

Tertinggal tesis !! kat kampung

 
hello..hi uall. what up? sihat? excly this weeks agak sibuk. bulan exam, bulan segala bulan lah. heee. n only 1 days je lagi. utk aku ready 'ber viva'... bukan kereta viva.. tp perbentangan tesis.
slide dah siap, semua dah ok.. but!!!
omg..omg.... tesis for panel wei??? tertinggal kat rumah aku ..kat johor...
mcm mne ni?????
arghhh, terpaksa lah korbankan duit yg tngal berapa hingit je ni..
anwy .. hrp sgt2 dpt wat terbaik.. n jadi berani skit kan.. hee.
ok gd9 all..