Mar 8, 2010

pantai oh pantai












pantai deseru, JB









savy

salam,
ni group keta savy dr jb n Kl.. abg aku joint group nie.. so dia ajak my prentz go deseru.. sbb diorg what fmly hldy .just spe yg joint club savy. mag syok tgk keta yg sama kmpul byk2.. sampai je deseru.. group diorg nie ngn aktv msg2.. aku n my prenz lepak2 kat pantaii..




enjoyyy look..

Mam pizza











salam,
abg n adk boy aku..bru dpt gji.. so dia ajak la p mam pizza kat JB.. nak ctew pasal aku?.. duk umah.. makan.. tdo.makan tdo..tgk tv.. duit gji aku msih ada ag..hehe..tp aku suruh my mom pgang.. huahua,... enjoy gan gmbr nie. just like2

sarawak

salam, minggu ini,, pasal holiday my prenz kat sarawak.. hal keje vs holiday.. so, smua staf g sarawak.. n my mom pulak bpeluang join skali. bkn pe yg g just pkerja sja.. tp mak aku dpat ikut plak.sma ngan is3 pnolong pengurus..

ni kat kampung budaya
seronok yer.. 3hari 2 mlm. ayah aku ke airpt tghri hr jmaat..abg aku n adk aku yg boy.. dia keje.. so aku n adk aku je yg duk umah .. malam ahad abg aku blik felcra,, smpai pun dlm kul 1pagi..so kul 3pgi kitaorg adik brdik tdo.. coz p makan2 dlu.huhu




ni time tgk kbudayaan diorg kat sna.. kena byr rm 60 ringgt sorg.. so pgembraan n pgalam just dpt tgk dr gmbr,.anwy ada rzki aku lak nak ke sana..hureee