Feb 28, 2010

tag tag tag

lama tak masuk blog mr.homosapiensz ..@ lebih dkenali sebagai ikmal.. blog dia sgt2 la smart, kreatf, lebih matang laaa..huhu.. yelaa umo pun makin mningkt..pglman makin btambah. so , idea2 makin mcurah2 kan..huhu
tertgk laa tag yg diorg huahua main.. so aku nak join la sekali utk suka2..

ini adalh prtrn yg dkenalkn dlm blog en botak sexy ni.hehehe
Peraturan :
(a) Tulis 23 perkara rawak (random) tentang diri anda (tak kisah ler benda tu fakta ke angan-angan ker cita-cita ker imaginasi ker tentang 'body' ker awek, pakwe, makwe etc.)(b) Tag lak benda ni kepada rakan blog anda (sekurangnya 5 orang)(c) Kalau tak ikut peraturan, di mana keseronokan "TAG-TAGGED-TAGGING" ni...


1. selalu layan facebook,friendster,blogger,twtr,krangkraf2. time kecik pnh wat lagak ngeri.. ( terjun dr motor ketika tu mak aku tgh bwk mto nak ke tmn permainan.. aku duk blkg.. syok tgk jln rya.skali aku terjun, sengal)3.aku nak sgt2 jdi pgcra tv.. mcm MHI, whi, nona.. (layak kew)4. suka minyk wngi,btfly or hope skly grl,.. 5. take my face -clean n clear ,lotion bdy gnier,hair sunsilk6. nak sgt mngelilingi dunia.melancg.7. tinggi aku 149 ( rendah ke)8.berat ? ops rahsia..9. minat animasi, multmedia,. klo aku jdi pnerbit nak sgt mnerbit ttg kesusasteraan mlyu, epik, (TINGGI SGT ANGAN2 TU)10. ikmal gelar aku bdk sek, ex bdk sek?haha mcm klkr lak..11.lahir kat hosp muar12. pnh duk pahang 10 tahun13. first job dkt airpot klia14. suka lagu faizal thir, kelly clarkson already gone15.anak ke 2 dr 4 adkbrdik16.like jam tgn warna putih17.aku nak kruskn badan!!!!18.2 kali je tgk wyg stkt ini.19.last school stmi 20. berangan nak buat rumah tepi pantai (wooo)21. hensem ye kyle xy22.tinggl kat felcra BK23. aku lahir pd 23 july laaaa..

akhirnyaaa..selesai jgk..hoho aku nak tag lemon, n friends ,,

2 comments:

Mr.Homosapiensz said...

hahah! bagus2 layan tag skali skala...ada jugak idea nk update blog kn...hihihi

NadhZ said...

tahu tak pe. hehe