Jun 20, 2010

restoran herbal pagoh






Aku,adik, mak ayah.... kitaorang lepak kat
restoren herba .rugi la orang johor yang belum pergi..hehe..
ada tempat mandi,. tempat tidur semua berkait dengan herba semula jadi.
pernah di lawati artis2 Malaysia seperti Hafiz af
restoren ni pun pernah masuk (jalan2 cari makan) tv3.
chef wan pernah dtg
timbalan perdana menteri kita pun..
ramai lagi laa..

sape yang dah pergi tu.. tahu la macam mana suasana kat sana.
nak wat event , atau pape pun leh tau kat sni. sini ada spa,sauna,body massage,activities/camping ke...
outdoor activities 
uall leh jungle tracking
canopy walk
night walk
river crossing 
and macam2 ag la..
tapi aku g restoren herba jer..... yang lain xpun..hehe..
lain kali la kot... sebab xhapy..xg satu family kan.. 


daa  bye2..



4 comments:

sirna said...

saya org johor, tapi tak pernah gi pun sebab saya pun baru tahu kewujudan restoran ni masa tgk rancangan ole2 chef wan tu,huhu

NadhZ said...

restoren ni..kalo tak dperkenalkan.
org tak tahu akan kewujudan yer..
sbb duk jauh.. kat luar bandar .
xperasan lau lalu pun.
melainkan.tgk tol2..hehe

paen said...

sedap x? kat mn rstorn ni?xpenah nmpk pun

NadhZ said...

ain kita ada lalu time nak anta rombongan abg mat laaaa...
di situ la kawasan yer,,,pagoh..
mknan yer..ley thn...ada nsi bryni herba... try la.
tp aky xmakan pun .haha..mnum air herba2 je..