Nov 12, 2010

penuh cerita

ooo yea ooo yeaa..
Akhirnya, aku sudah merdeka untuk Sem 1 di KUIM..
alhamdulillah, present syariah?
yahuuuuu 19.5/20 depan2 kami ustaz bagi markah tu.
ok la kan.. hehe.. mah happy.. paper syariah pun? alhamdulillah sgt2 la.

cerita citra KUIM?

MHS -orntasi bdk sem 1 
(di situ la permulaan pengenalan aku dengan sahabat2) 

shima adalah mangsa pengenalan pertama.. haha... kira bdk smp, dia la org pertama yg aku kenal.
dan time tu kami selalu je terpisah. sebab masing2 kena group lain2. tapi bila jumpa je comfem kat MASjid
ingat x shima? haha.. pastu kita asik nak je sbilik.. tapi asik xdapat.. huhu..dugaan2

k.wani. hah, dia mangsa kedua .. haha.. aku kenal dia dekat audi pujangga Kuim. time 2 dia duk monyok.
lesu.. menyandar sebelah kerusi. bayangkan pelajar kuim sem 1 time 2. sampai ada dak2 kena duk kat tangga2. dan aku antaranya la kan..huhu..penuh 1 audi. tnya sama tanya.. aku pun bjabat la slm dgn dia..
kira kawan ke 2 la di kuim!!. haha . ingt x kak wani?

k.sya!.. yeaa.. time 2 lepas balik dari masjid.. terus nak ke audi sisi entah hape time 2.. kebetulan kerusi sebelah k.sya xde org... aku pun bertanya laaa.. "ada org x".. dia pun cakap xde.. aku pun duduk la..
hemmm , mcm biasa.. berkenalan la kan... n org ke 3 cos psikologi yg aku jumpa.. hehehe.magsa ke 3 la kiranya... hahahaha....

k.fiza.. kawan k.wani... kenal dia sebab kwani kenal kan......dan kami pun berkawan la... kira akak paling berusia la antara kami.n paling cool, sempoi jer... diam2 ubi berisi..penuh ilmu di dada...

kami kesemua.. berkwn tanpa di dga... sling knal. kebetulan.. dan pertembungan yg sama. itu la jodoh persahabatan... dan kami berlima pun berkumpul secara spontan;.. dan akhirnya berkawan...
dan sampai la sekrg heheheheh...  group kita la paling dak2 xsuka kan.. haha.. fmes kata kan. rmai jeles.. ahahaha

pergi ke HUKM

ni aku xtau apa prob. wat gmbr besar. pecah2 pulak gambr yer..
pergi ke JPA


pergi ke muzium Istana kesultanan Melayu melaka


naib johan Nasyid karnival Amal islamik Akademi pengajian Islam
peserta perempuan SMP 1
Peserta lelaki Smp 2

penyertaan Puisi Karnival Amal islamik Akademi pengajian islam

mengikuti ceramah agama bersama Datuk ustazah Nurbahyah &  ustaz Wan Aqasyah
di Masjid al.ilmi kuim
ni masjid al ilmi dari sudut pandang dari bilik aku. aku yang snap pitcure ni.and edit2.

Majlis hari Raya rumsis Tun fatimah & Tun Teja
senyuman manis2 semua.




pergi ke UKM PTSL cari bahan Assgmt Sosiologi



Sambutan Melaka Maju 2010 di stadium hang Jebat


dan insyaallah 19-22hb11

program TOT 1 di Gunung Dato'negeri Sembilan

itu adalah aktvti aku di KUIM.. nak cerita satu2. mayb kena wat novel lagi la kan.. haha








2 comments:

qurratul ain said...

nice...best lah citer ni~~~
hehehehe
ok, study smart~~`

NadhZ said...

ok .. anta pun =)