Dec 1, 2010

jalan2 with my sweet cousin


salam semua,
Rapunzel !.No Harry Potter. ngangkung jom.
yea.. g MBO BP tgk wayang ngan cousin2 aku yg sporting2 smua yer.belanja aku.cukup2 la wei..segan aku di buat yer.. anwy mag best laaaa... gne wit sndiri. just beli buku aje.. yg lain diorg belanje.memang.syok.. huhu..so kitaorg tgk rapunzel..harry potter .


cancel. sbb mmbe aku dah g tgk.ctew ye xbest sgt.. 
ni cousin aku yg tomey2




 
yea... part ni lucu..paling suka tengok telatah kuda puteh tu.. 
dah macam anjing gupe perangainya.time ni rapunzel tgh mjinakkan kuda 
tu yg begitu xngam ngan tuan dia.. 

part ni romantik.. tapi berakhir ngan perpisahan pulak...sian rapunzel..
di tipu oleh 2 lelaki yg badan beso2 tu... menangis dia sbb pk si laki
yg bersama dia ni.. sgup tuko kan dia sbgai mgantikan mhkota.
tp xpun.. korg tgk laa..


layan la...best. huhu.




Selasa tu pulak... cousin aku yg sorg lagi.. . ajak aku g BP.. nak tgk persandingan 
perkahwinan ex bf dia yg dia dah kawan dr frm 3. pehhhhh, sngup dia nak tgk.. lau aku. berginang kot air mata..... pastu dia jd photogrpy lak. siap laki tu lambai2 kat dia n duk bisik kat isteri dia.spya isteri dia tgk cousin aku tu... utk tgkap gmbr diorg.wow, tabah sguh hati spupu aku yg sorg tu... walau aku nmpk.
muka dia slmber aje.tp mata dia tu.. seribu satu rasa la.dia sdg mngis dlm hati.. huhu. yg tukang dj majlis lak... asik mengenakan kitaorg aje...sbb yg duk karok mnanyi kat majlis tu. tau kot kisah percintaan kazen aku ngan pgntin tu.aje la g buka lagu frust2 dlm mjlis khwin.. ciottttt laaaa.... lau aku. dah bla aje...pastu dj tu leh lak g kat cousin aku.. spy bg ucapan kat pgantin.. dia duk gling je la xnak.. haha.. mcm2 hal..
plan pas g majlis tu. nak tgk ngangkung...



tp batal la... sbb mood dia time tu..merundum skit.kikiki. kesian la aku tgk. huhuhu..memang seorg yg tabah.....
tu aje.

salam.terima kasih mbaca ye.

2 comments:

paen said...

gila la ika.sanggup tu.ha3.
owh ea.gmbr2 aitu xupload lg kan? tgh edit skit2.pastu cmpur mls lg.ha3.

NadhZ said...

tahu xpe.. lau aku.. tgh tergolek.
haha.. dia tabah tol...
ok2.. tak pe. simpan2.. huhu..